©Foto Projectie Wenslicht

Het unieke aan een foto projectie wenslicht is dat je eigen aangeleverde foto door middel van kaarslicht op een witte muur projecteert. Dit geeft een prachtig effect

Het unieke aan een foto projectie wenslicht is dat je eigen aangeleverde foto door middel van kaarslicht op een witte muur projecteert. Dit geeft een prachtig effect.

In eerste instantie werden de foto projectie wenslichten op een geheel andere manier gemaakt. Dit was enorm tijdrovend en qua bewerking was je al gauw met één foto 2 tot 3 uur bezig. Dit moest sneller, want de bestellingen bleven binnen komen en er was te weinig tijd om deze allemaal op korte termijn af te bewerken. Na een aantal bezoekjes bij diverse leveranciers en na uitgebreide research van de materialen werd er een prachtig materiaal gevonden, dat niet alleen de productietijd verkorte, maar ook nog eens een mooi effect van de projectie weergaf. Een enorme aanwinst.

Een pasfoto is uitermate geschikt voor FotoProjectie. De aangeleverde foto wordt dan bewerkt en de achtergrond wordt volledig verwijderd. Echter heeft men vaak geen mooie foto (meer) waar de persoon in kwestie alleen op staat, doordat de foto extra bewerkt kan worden is het mogelijk om de mooiste foto te kiezen. Na de fotobewerking wordt middels een speciaal programma de foto bewerkt tot projectie.

Zodra het computer ontwerp klaar is, ontvang je altijd een digitaal ontwerp. En pas na jouw goedkeuring wordt het fpwl in productie genomen. Deze extra service wordt door iedereen enorm gewaardeerd. Zo krijg je al een beeld van het eindresultaat. Ieder fpwl wordt na productie getest en is uniek. Het ene fpwl moet het iets verder van de muur en bij de ander is het al voldoende om het theelichtje een tikje te verschuiven.

Door de projectie van het kaarslicht en door de grootte van het glas is het niet mogelijk om meerdere personen op 1 foto gelijktijdig te projecteren.
Projectie van huisdieren is ook vaak mogelijk. Je kunt altijd de foto mailen zodat deze voor de bestelling beoordeeld kan worden. Een fpwl is natuurlijk ook prachtig als het niet geprojecteerd wordt. De foto op het glas is overdag ook goed zichtbaar. Tijdens uitvaarten wordt het ook vaak gebruikt op de condoleance tafel, in plaats van het standaard fotolijstje. Het wenslicht met de foto en een brandend kaarsje is en prachtig eerbetoon, dat extra speciaal is door de persoonlijke touch van de foto.

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruiksvriendelijkheid te optimaliseren. Lees alles over onze omgang met jouw gegevens in de privacy verklaring.