CC Proof Auteursrecht

De onderstaande vraag ontvingen we van een klant.

“In de webshop, www.CreErenS.nl staat onderaan de pagina een opvallend rood CC Proof auteursrechtzegel. Wat is hiervan de betekenis?”

Sinds de oprichting in 2015 maakt CreErenS alle productontwerpen, teksten, foto’s en slogans ZELF en registreert deze op ontwerpdatum bij CC Proof Auteursrechtbeheer.

Door deze wettelijke registratie kunnen we aantonen de eigenaar van de creatie te zijn en het auteursrecht te bezitten. Gehele of gedeeltelijke overname van CreErenS teksten, foto’s, productontwerpen en slogans en plaatsing op andere sites of verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook is NIET toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door CreErenS. 

Zeker in een creatief beroep is het verstandig om productontwerpen, foto’s, teksten, slogans en afbeeldingen, waarvan je op een dag(!) wellicht moet kunnen aantonen dat dit jouw creatie en eigendom is, vast te leggen. Door de plaatsing van het opvallende rode auteursrechtbeheer logo kan iedereen in één oogopslag zien dat alle getoonde creaties beschermd zijn. Wij zijn enorm trots dat 5 jaar keihard werken ons heeft gebracht tot het punt waar we nu zijn, een succesvol bedrijf, geliefd bij klanten, maar ook een bron van inspiratie voor zowel hobbyisten alsook  collega ondernemers.

De naam CreErenS én onze slogan; “CreErenS maakt van jouw idee een persoonlijk cadeau!” staan voor wie we zijn en wat we dagelijks met veel plezier voor onze klanten doen, “creatief creëren”

In de wereld van personaliseren is creativiteit is een breed begrip en wordt door iedereen anders geïnterpreteerd. Daar waar de één nieuwe ideeën ontwikkelt en deze realisereert tot een mooi product is de ander is creatief in het zoeken en plaatsen van andermans ideeën, teksten en beeldmateriaal. Beide werkwijzen zijn creativiteit echter met het motto, “beter goed gejat dan slecht bedacht” sla je de creatieve plank volledig mis.

“An original is worth more than a copy”

Heb je ook een vraag over ons bedrijf of over een product, mail deze naar info@creerens.nl.

Alle geplaatste vragen belonen we met een shoptegoed van €15,–.
CreErenS maakt van jouw idee een persoonlijk cadeau!

De onderstaande vraag ontvingen we van een klant.

“In de webshop, www.CreErenS.nl staat onderaan de pagina een opvallend rood CC Proof auteursrechtzegel. Wat is hiervan de betekenis?”

Sinds de oprichting in 2015 maakt CreErenS alle productontwerpen, teksten, foto’s en slogans ZELF en registreert deze op ontwerpdatum bij CC Proof Auteursrechtbeheer.

Door deze wettelijke registratie kunnen we aantonen de eigenaar van de creatie te zijn en het auteursrecht te bezitten.

Gehele of gedeeltelijke overname van CreErenS teksten, foto’s, productontwerpen en slogans en plaatsing op andere sites of verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook is NIET toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door CreErenS. 

Zeker in een creatief beroep is het verstandig om productontwerpen, foto’s, teksten, slogans en afbeeldingen, waarvan je op een dag(!) wellicht moet kunnen aantonen dat dit jouw creatie en eigendom is, vast te leggen. 

Door de plaatsing van het opvallende rode auteursrechtbeheer logo kan iedereen in één oogopslag zien dat alle getoonde creaties beschermd zijn.

Wij zijn enorm trots dat 5 jaar keihard werken ons heeft gebracht tot het punt waar we nu zijn, een succesvol bedrijf, geliefd bij klanten, maar ook een bron van inspiratie voor zowel hobbyisten alsook  collega ondernemers.

De naam CreErenS én onze slogan; “CreErenS maakt van jouw idee een persoonlijk cadeau!”

staan voor wie we zijn en wat we dagelijks met veel plezier voor onze klanten doen, “creatief creëren”

In de wereld van personaliseren is creativiteit is een breed begrip

en wordt dit door iedereen anders geïnterpreteerd. 

Daar waar de één nieuwe ideeën ontwikkelt en deze realiseert tot een mooi product is de ander creatief in het zoeken en plaatsen van andermans ideeën, teksten en beeldmateriaal.

Beide werkwijzen zijn creativiteit echter met het motto, “beter goed gejat dan slecht bedacht” sla je de creatieve plank volledig mis.

“An original is worth more than a copy.”

CreErenS maakt van jouw idee een persoonlijk cadeau!

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruiksvriendelijkheid te optimaliseren. Lees alles over onze omgang met jouw gegevens in de privacy verklaring.