Bedenktijd & Herroepingsrecht

Artikelen die persoonlijk van aard zijn, dat wil zeggen bedrukt, dan wel anders gepersonaliseerd naar de specifieke wensen van de consument/klant, vallen buiten het herroepingsrecht daar er sprake is van maatwerk.
Deze artikelen mogen niet zonder opgave van redenen worden geretourneerd aan CreErenS.
Er geldt geen bedenktijd: wanneer het orderproces na akkoord van de consument/klant wordt gestart vervalt het herroepingsrecht. De verkoop is na succesvolle betaling definitief.
Zie de Algemene Voorwaarden artikel 8 uitsluiting herroepingsrecht item 2b.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om de bestelde artikelen die niet persoonlijk van aard zijn, dat wil zeggen op geen enkele wijze gepersonaliseerd, tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar CreErenS zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan CreErenS geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht dient u het herroepingsformulier digitaal in te vullen en te verzenden. Na verzending ontvangt u binnen enkele minuten een bevestigingsmail.
Na ontvangst van de retour zal het het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen worden teruggestort.

Heeft u vragen over de bedenktijd of het herroepingsrecht dan kunt u dit melden via onze contactpagina

CreErenS
Vuurdoornstraat 9
6101MB Echt
Telefoon: 0615503921
info@creerens.nl
KvK-nummer: 72415169

© Copyright CreErenS 2015-2022

Alle rechten voorbehouden.