Mijn naam is Marianne Eerens,

Eigenaresse van CreErenS, wonend in Echt, het Smalste Stukje van Nederland. Ik ben gehuwd met Ronald en samen zijn wij trotse ouders van Maikel & Sanne. Samen zijn wij CreErenS.

De naam CreErenS en onze slogan; “CreErenS maakt van jouw idee een persoonlijk cadeau!” staan voor wie we zijn en wat we dagelijks met veel plezier doen,creatief creëren.

Met het doel om persoonlijke cadeautjes te maken voor elke beurs, gingen we vol enthousiasme aan de slag.
Een kleine plotter ent basismaterialen werden aangeschaft en de strijkkamer werd omgetoverd tot een mooie werkkamer. Nog voor we goed en wel gesetteld waren kwam onze eerste opdracht binnen,100 bedankjes maken voor de vrijwilligers van een Sinterklaasfeest. Na enig brainstormen en overleg werd besloten om wenslichtjes met de naam van de organisatie te maken.
Deze vielen zo in de smaak dat de dag erna de opdrachten binnen stroomden. Totaal overrompeld door de enorme belangstelling, maar vol enthousiasme, maakten we honderden wenslichtjes met persoonlijke teksten. 

11 december 2015 was een belangrijke dag, het foto projectie wenslicht was “geboren”. 
De foto projectie wenslichtjes werden zo’n mega succes. Nu 5 jaar later kunnen we trots zeggen dat er inmiddels duizenden gemaakt zijn. Ondertussen was ook onze werkruimte te klein en verhuisden we naar de werkruimte op de begane grond.  
Deze is niet alleen groter maar heeft ook een eigen ingang zodat de klanten ook kunnen afhalen. 

Perfecte kwaliteit tegen een betaalbare prijs bleef ons motto. De opdrachten bleven komen, niet alleen particulieren maar ook kleine bedrijven, instanties en verenigingen wisten ons te vinden voor cadeautjes en relatiegeschenken.
Eind 2016 waren de uitbreidingsplannen voor 2017 klaar, een webshop, vergroting van de bedrijfsruimte een showroom en een magazijnruimte voor onze steeds groeiende voorraad.

CreErenS groeide gestaag en in oktober 2018 kochten we een UV printer en werd het assortiment relatiegeschenken uitgebreid, van pennen tot ijskrabbers van geurkaarsjes in blik tot sleutelhangers. Bijna niets is meer onmogelijk.

Een professionele webshop met product designer was ons volgende doel.

Maandenlang werd iedere vrije minuut in de webshop gestoken, fotograferen van de producten en het schrijven van productteksten. Klanten kunnen in een handomdraai zelf een cadeau personaliseren. Onze nieuwe webshop voldoet aan alle wettelijke eisen en je bestelling plaatst je in een beveiligde webshop, die aan alle AVG normen voldoet.

CreErenS staat garant voor een kwaliteitscadeau.

Persoonlijk contact en flexibiliteit staan hoog in het vaandel.
CreErenS maakt van jouw idee een persoonlijk cadeau!

Marianne Eerens
Eigenaar