Privacy Policy

Wij zijn CreErenS. Wij respecteren uw privacy en persoonlijke levenssfeer, maar soms hebben we uw persoonlijke gegevens nodig. In deze verklaring leest u welke gegevens wij gebruiken en hoe wij deze gegevens opslaan, beschermen en verwerken. Deze privacy policy is van toepassing op onze website www.CreErenS.nl (de “Website”) en de diensten die wij aanbieden (de “Diensten”). Wij behandelen uw persoonlijke gegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de “Relevante Wetgeving”).

Jonger dan 16 jaar

Jonger dan 16 jaar?
Dan is er toestemming van ouders of wettelijke voogd nodig om onze Website en Diensten te gebruiken.

Persoonsgegevens

Om onze Website en Diensten aan te kunnen bieden, verwerken wij persoonsgegevens. Met het begrip “persoonsgegevens” wordt informatie bedoeld waarmee u als persoon geïdentificeerd kunt worden. Deze definitie is in overeenstemming met de Relevante Wetgeving.

Uw toestemming

We kunnen uw gegevens op verschillende momenten bewaren zoals; wanneer u onze website bezoekt, een account aanmaakt op onze website, gebruik maakt van onze diensten of zodra u contact met ons opneemt. Wij mogen uw gegevens verwerken, omdat we uw toestemming vragen via deze privacy policy. Bovendien hebben we uw gegevens nodig om de overeenkomst tussen u en ons uit te voeren. Indien u ervoor kiest om uw gegevens niet te delen, dan kan de bestelling niet geplaatst worden
Verder zullen we uw gegevens niet zonder uw toestemming verwerken, tenzij we daartoe wettelijk verplicht zijn.


Welke gegevens verzamelen wij en wat doen we ermee?

Om gebruik te maken van onze Website en Diensten hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

  • Naam
  • Adresgegevens
  • Woonplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Fax nummer (optioneel)
  • IP-adres
  • Betaalgegevens
  • Door de klant zelf aangeleverd beeldmateriaal, teksten en wensen

We verzamelen ook informatie van u die niet persoonlijk is zodra u gebruik maakt van onze website, zoals;

  • De naam van de browser die u gebruikt
  • Het besturingssysteem dat u gebruikt
  • De service provider waarmee u internettoegang heeft

Login

Op uw account slaan we de volgende gegevens op: naam, adres, e-mailadres, telefoon, fax nummer (optioneel), IP adressen. Zo hoeft u deze gegevens niet opnieuw in te voeren. We bewaren ook (voor het gebruiksgemak van uw eigen account ) de gegevens van eerdere bestellingen.

Prijsvragen

Indien u meedoet aan een actie of prijsvraag, vragen wij de volgende gegevens van u: Facebook gebruikersnaam. Zo kunnen we de actie uitvoeren en de prijswinnaar(s) bekendmaken. Ook meten wij zo de respons op onze reclameacties.

Nieuwsbrief

CreErenS biedt nieuwsbrieven aan. Zo blijft u op de hoogte van aanbiedingen, (kortings)acties en ander nieuws. Om zeker te zijn van uw toestemming gebruiken wij voor nieuwsbrieven het opt-in systeem. Bij iedere communicatie langs deze weg wordt een afmeldmogelijkheid opgenomen.


Bestellingen

Voor uw bestelling hebben we uw naam, e-mailadres, adres(sen), telefoonnummer en betaalgegevens nodig. Wij zullen uw gegevens registreren, opslaan en verwerken voor een juiste afwikkeling van de bestelling. Daarnaast kunnen deze gegevens gebruikt worden voor een eventuele latere garantie. Bij de afwikkeling van uw bestelling verstrekken wij aan de vervoerder noodzakelijke persoonlijke gegevens.
Wij zullen uw gegevens alleen voor bovenstaande doelen gebruiken, of voor een doel dat hier nauw mee samenhangt. Zo worden uw gegevens dus nooit op een onverwachtse manier door ons gebruikt.

Beveiliging

We doen er alles aan om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen; verlies, vernietiging, gebruik, wijziging of verspreiding van uw persoonlijke gegevens door onbevoegden. Hierdoor kunnen degenen die niets met uw gegevens te maken hebben, er niet bij. Wij doen dit door middel van de volgende maatregelen:

  • Encryptie (versleuteling) van digitale bestanden die persoonsgegevens bevatten
  • Beveiliging van netwerkverbindingen met Secure Socket Layer (SSL), of een vergelijkbare technologie
  • De toegang tot de gegevens is beperkt tot de personen die de gegevens nodig hebben.

Bewaartermijn

Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet langer bewaren dan we ze nodig hebben voor de doelen die wij eerder omschreven.
Met wie delen wij uw persoonlijke gegevens?

Verwerkers

Het komt voor dat andere partijen uw gegevens van ons ontvangen. Wij komen met deze partijen in een verwerkersovereenkomst overeen dat zij zorgvuldig met uw gegevens omgaan en zij ontvangen alleen de gegevens die noodzakelijk zijn om hun dienst te verlenen. Deze partijen gebruiken uw gegevens alleen in overeenstemming met de instructies die wij geven en niet voor eigen doeleinden. Wij kunnen uw gegevens bijvoorbeeld doorgeven aan WebwinkelKeur, Trustpilot, vervoerders, webhosting provider en Google. Zij zullen uw bestelling bezorgen,  hosten onze webwinkel en Google Analytics. Deze partijen zijn “verwerkers” in de zin van de Relevante Wetgeving.

Extra toevoeging met betrekking tot WebwinkelKeur en Trustpilot:
Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur en/of Trustpilot. Indien u een review achterlaat via WebwinkelKeur of Trustpilot dan bent u verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur en/of Trustpilot deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur of Trustpilot publiceert de door u opgegeven naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur of Trustpilot contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam, e-mailadres, customer ID en ordernummer met WebwinkelKeur en/of Trustpilot. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur en Trustpilot hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

Doorgifte

Wij zullen uw gegevens alleen binnen de Europese Unie verwerken. Buiten de Europese Unie verwerken wij alleen uw gegevens, als dat land een passend beschermingsniveau biedt voor uw gegevens.

Zonder uw toestemming zullen we uw gegevens nooit naar andere landen of aan andere partijen doorgeven dan die hierboven genoemd zijn.

Links

Op onze Website kunnen links naar andere websites staan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacy bescherming van deze websites. We adviseren u dan ook om altijd de privacy policy van de betreffende website te lezen.

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat via de server van een website naar de browser wordt gestuurd. De browser slaat het bestandje vervolgens op in uw apparaat. Uw apparaat krijgt een uniek nummer, waarmee onze site het apparaat later weer herkent.

We kunnen cookies gebruiken om uw ervaring op onze website te verbeteren. Cookies zorgen er daarnaast o.a. voor dat de website snel is, u onze website veilig kunt bezoeken en wij fouten op onze website kunnen opsporen.
Door de opslag van cookies zorgen we bovendien dat:

  • uw artikelen in het winkelwagentje bewaard blijven
  • u ingelogd blijft en ongestoord kunt winkelen
  • u veilig winkelt bij CreErenS
  • u reviews kunt lezen en schrijven
  • de website snel is
  • we fouten en ongemak op de website kunnen opsporen
  • we verbeteringen kunnen testen
  • we u persoonlijk kunnen adviseren op basis van wat u eerder heeft gekocht en/of bekeken
  • u producten kunt delen via social media zoals Facebook en Google
  • u optimale lokale informatie krijgt

U kunt cookies altijd zelf via de browserinstellingen verwijderen of uitschakelen. Er worden dan geen cookies meer opgeslagen als u onze website bezoekt. Maar let wel op: zonder cookies werkt onze website mogelijk minder goed.

Je kunt cookies altijd zelf via de browserinstellingen verwijderen of uitschakelen. Er worden dan geen cookies meer opgeslagen als je onze website bezoekt. Maar let wel op: zonder cookies werkt onze website mogelijk minder goed.

Wijziging van de privacy policy

Wij kunnen deze privacy policy aanpassen. Als wij de privacy policy in belangrijke mate veranderen zullen wij een notificatie op onze website plaatsen samen met de nieuwe privacy policy. Wij zullen gebruikers die met hun e-mailadres bij ons geregistreerd staan op de hoogte brengen bij wijzigingen. Indien u niet geregistreerd staat als gebruiker raden wij u aan de Website en deze verklaring regelmatig te raadplegen

Uw rechten

De gegevens die we van u verzamelen zijn persoonlijk. U heeft daarom de volgende rechten:

  • U mag ons vragen om inzage in uw gegevens;
  • U mag ons vragen om correctie, beperking of wissing van uw gegevens. In geval van fraude, wanbetaling of andere onrechtmatige handelingen kunnen wij enkele gegevens van u bewaren in een register of op een zwarte lijst;
  • U mag ons vragen om een kopie van uw gegevens. Wij kunnen deze kopie – op uw verzoek – ook aan een andere partij doorgeven, zodat u dit zelf niet meer hoef te doen;
  • U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens;
  • U kunt een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, als u denkt dat wij uw gegevens onrechtmatig verwerken;
  • U mag de toestemming om uw gegevens te verwerken altijd weer intrekken. Vanaf het moment dat u de toestemming intrekt mogen we dan geen gegevens meer van u verwerken.

Heeft u vragen over onze Privacy Policy dan kunt u dit melden via onze contactpagina.

CreErenS
Vuurdoornstraat 9
6101MB Echt
Telefoon: 0615503921
info@creerens.nl
KvK-nummer: 72415169

© Copyright CreErenS 2015-2021

Alle rechten voorbehouden.