Herroepingsrecht

U heeft het recht om de bestelde artikelen die niet persoonlijk van aard zijn, dat wil zeggen op geen enkele wijze gepersonaliseerd, tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar CreErenS zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via het onderstaande ‘formulier van Herroeping’. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Na het verzenden van het ‘formulier van Herroeping’ ontvangt u een binnen enkele minuten een bevestiging per mail.


    Uitzondering

    Artikelen die persoonlijk van aard zijn, dat wil zeggen bedrukt, dan wel anders gepersonaliseerd naar de specifieke wensen van de consument/klant, vallen buiten het herroepingsrecht daar er sprake is van maatwerk.
    Deze artikelen mogen niet zonder opgave van redenen worden geretourneerd aan CreErenS.
    Er geldt geen bedenktijd; wanneer het orderproces na akkoord van de consument/klant wordt gestart vervalt het herroepingsrecht. De verkoop is na succesvolle betaling definitief.
    Zie de Algemene Voorwaarden artikel 8 uitsluiting herroepingsrecht item 2b.