Geheim

Enkele maanden geleden kreeg ik een telefoontje met de vraag of ik een aantal bomberjasjes kon bedrukken. Nu hoor ik je denken… “ja en wat is daar nu zo bijzonder aan?” Dat dacht ik ook in eerste instantie. Totdat de mevrouw, samen met een vriendin, op de afgesproken tijd in de showroom kwam…

Dit was wel een hele speciale opdracht. De jasjes, shirtjes en het jurkje waren bedoeld voor de adjudanten/zusjes en familie van de nog uit te roepen jeugdprins. Met andere woorden: Top secret.

Oke.. alle hens aan dek dus. Geheimhouding prio 1. Het was een ingewikkelde situatie, want de vader van de jeugdprins zou ook prins worden en de zoon wist dat nog niet. Maar ook bij de adjudanten en familie was er een groot geheim, want de moeder van één van hen werd Ieskeuningin. 

De 2 dames die mij die ochtend bezochten om de opdracht door te spreken vertelden mij hoe moeilijk het was om zaken te regelen zonder de mond voorbij te spreken, want wat de een moest weten was voor de ander nog geheim. Ze gaven al aan; bel even voordat je een mail stuurt.

Nadat de dames kenbaar hadden gemaakt hoe ze de jasjes, shirts en het jurkje bedrukt wilden hebben gingen we aan de slag met het ontwerp. Een rustig moment werd hiervoor uitgezocht; een moment waar zeker geen mensen kwamen afhalen en niemand zou zien waar we mee bezig waren

Het ontwerpen zelf was een heel karwei. Voor elk jasje, shirt en ook het voor het jurkje werden 5 verschillende bedrukkingen ontworpen, borstlogo links en rechts, mouwlogo links en rechts en groot ruglogo.

Per mail ontvingen we het ontwerp van de speld. Dit werd de basis waarmee we aan de slag gingen. Nadat de eerste ontwerpen ter goedkeuring waren gemaild en de dame in kwestie zoals afgesproken, vooraf een telefoontje hadden ontvangen dat de mail was verstuurd, was het even afwachten op de goedkeuring van de ouders van de adjudanten en familie.

Na wat wijzingingen over en weer gingen we van start. 

Werken in de avonduren, met de rolluiken dicht. Het was niet het eenvoudigste project; verschillende materialen met verschillende perstemperaturen, het gladde stof, de ritssluitingen en de dikke naden van de bomberjacks waar de bedrukking bovenop moest. Per kledingstuk werden maar liefst 5 bedrukkingen aangebracht.

Tot diep in de nacht waren we  dan ook druk in de weer en eindresultaat was prachtig. De eerste jasjes en shirts werden de dag erna meteen afgehaald, in dat weekend werd de jeugdprins uitgeroepen. De week erna bedrukten we de overige jasjes in dezelfde stijl.

Een mega mooie opdracht, die we geheel volgens wens van de klanten uitvoerden, met als belangrijkste doel….geheimhouding. Wat velen niet weten is dat we bij alle opdrachten de privacy van de klant respecteren en volgens AVG norm werken.

Onze showroom is gescheiden van de werkruimte en alle opdrachten die klaar staan voor verzending en/of afhalen staan achter een gesloten deur. Er worden ook nooit geen foto’s van persoonlijke opdrachten op social media of in de webshop plaatsen. Bij deze opdracht hebben we nog extra maatregelen getroffen zodat we 100% zeker waren van geheimhouding.

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruiksvriendelijkheid te optimaliseren. Lees alles over onze omgang met jouw gegevens in de privacy verklaring.